Colin Farrell deler nyt om den kommende ‘The Penguin’-serie

Colin Farrell deler nyt om den kommende ‘The Penguin’-serie
Colin Farrell i 'The Batman'. (Foto: Warner Bros.)

Det er allerede mere end et halvt år siden, at en af årets helt store succeser fik premiere herhjemme – Matt Reeves’ bælgmørke ’The Batman’.

Filmens succes har medført, at Reeves’ univers bliver beriget med to efterfølgere og to spinoff-serier.

Mens det endnu ikke er blevet offentliggjort, hvornår vi igen får Robert Pattinson at se som Nattens ridder, er der kommet nyt om den ene spinoff-serie med Colin Farrells The Penguin.

Farrells portræt af den ikoniske Batman-skurk var et af filmens absolutte højdepunkter. Ikke kun på grund af den 46-årige skuespillers fantastiske præstation, men også grundet den massive forvandling ireren skulle igennem for at blive til Oswald Chesterfield Cobblepot alias ’The Penguin’.

Det er Colin Farrell selv, der står bag nyheden, da han i et nyt interview med Extra serverer en lille appetitvækker om, hvornår og hvordan serien kommer til at passe ind i universets store hele.

»Den starter omkring en uge efter ’The Batman’ slutter. Så Gotham er stadig delvist under vand«, fortæller Farrell og fortsætter:

»Jeg læste manuskriptet til første episode, og den åbner med mine fødder, der plasker igennem vandet på Falcones kontor. Selv da jeg læste bare dét, var jeg sådan ’Åh, Jesus!’, det er herligt. Det er så godt skrevet. Lauren LeFranc (seriens forfatter, red.) har gjort sådan et fantastisk stykke arbejde, og hun skriver hele molevitten og er showrunner samtidig. Hun er formidabel. Det er sådan en spændende mulighed«.

Som citatet antyder forventes spinoff-serien at følge skurkens vej til magt i Gothams kriminelle underverden, efter Falcones syndikat mødte sit endeligt i ’The Batman’.

Og Colin Farrells begejstring for sin karakter vil ingen ende tage.

»Jeg elsker den karakter. Jeg var grådig med den. Jeg følte, at jeg ikke havde nok af den. Jeg ville bare have mere og mere og mere«, fortæller han.

Det vides endnu ikke, hvornår ’The Penguin’ får premiere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af