Roy-familien er i åben krig i første teaser for ‘Succession’ sæson fire

Roy-familien er i åben krig i første teaser for ‘Succession’ sæson fire
'Succession'. (Foto: HBO Max)

Det er Logan, Tom og Greg the Egg mod »New Generation«-Roy-søskendeflokken i første teaser for den stærkt imødesete sæson fire af ‘Succession’.

Der er åben krig i Roy-imperiet efter den hæsblæsende tredje sæsonfinale, hvor Kendall (Jeremy Strong), Shiv (Sarah Snook) og Roman (Kieran Culkin) endelig slog sig sammen om at vælte Logan (Brian Cox) fra hans piedestal.

Teaseren følger direkte op på finalen, hvor Tom Wambsgans (Matthew Macfayden) og Greg ‘The Egg’ Hirsch (Nicholas Braun) endte med at spille afgørende roller i Roy-arvingernes nederlag. Særligt Toms replik til Shiv i teaseren, »har du lyst til at tale om, hvad der skete?«, er til at skære i med en kniv.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med hjælp fra Connor fortsætter de tre søskende kampen mod Logan, der nægter at overgive sig.

Samtidig nærmer salget af Waystar Royco til tech-milliardæren Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) sig med hastige skridt, hvilket gør Norge til en central kulisse i den kommende sæson. Og udsigten til pludselig at give afkald på deres milliardbarn, skaber eksistentiel angst i Roy-familien.

‘Succession’ sæson fire vender tilbage i foråret 2023. Det er endnu uvist, hvor mange sæsoner serien kommer til at løbe over, men fem synes at være det oplagte bud. Brian Cox har tidligere udtalt, at de ikke vil trække serien i langdrag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af