Forrygende stjerneparade fører an i ventet Oscar-film – se traileren til ‘Women Talking’

Forrygende stjerneparade fører an i ventet Oscar-film – se traileren til ‘Women Talking’
Ben Whishaw, Rooney Mara og Claire Foy i 'Women Talking'. (Foto: PR)

Sarah Polley har allieret sig med nogle af Hollywoods sejeste kvinder i sit kommende drama ‘Women Talking’, der er spået som en af favoritterne til næste års Oscar-uddeling.

Traileren til filmen er netop landet, og her får vi første glimt af Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Frances McDormand og Patricia Clarkson som en gruppe kvinder i et isoleret, religiøst samfund, der debatterer, hvad de skal gøre ved en række overgreb i deres lukkede landsby. Ben Whishaw medvirker som en af de eneste mandlige skuespiller.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen er blevet vist på nogle af efterårets vigtigste filmfestivaler i Telluride og Toronto, hvor den på sidstnævnte modtog den prestigiøse andenplads i den Oscar-indikerende People’s Choice Award.

‘Women Talking’ er Sarah Polleys første film i 10 år siden den virtuose, selvbiografiske dokumentar ‘Stories We Tell’. Hun har tidligere stået bag spillefilm som ‘Away From Her’ og ‘Take This Waltz’, men er mest kendt som skuespiller i blandt andet ‘Dawn of the Dead’ og ‘The Sweet Hereafter’.

Det er endnu uvist, hvornår ‘Women Talking’ får dansk premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af