Guardians of the Galaxy vil kidnappe Kevin Bacon i traileren til julespecial på Disney+

Guardians of the Galaxy vil kidnappe Kevin Bacon i traileren til julespecial på Disney+
'Guardians of the Galaxy vol. 2.'.

‘Guardians of the Galaxy’ pustede nyt liv i Marvel-universet med varm humor og selvironi, og nu virker underfranchisen af franchisen til at toppe sig selv i det komiske overdrev med en kommende julespecial: ‘The Guardians of the Galaxy Holiday Special’.

Her kæmper Star-Lord med kærestesorger efter Gamora, hvorfor hans med-Guardians får den ide at give ham en særlig gave: »Den legendariske skuespiller Kevin Bacon«, som han bliver udråbt til i teaseren for filmen, som instruktør James Gunn, der også stod bag de tidligere Guardians-film, nu har offentliggjort:

Gunn har tidligere teaset, at julesærudgaven ville bringe hans nye favorit-Marvel-karakter, og nu slår han så fast, at denne karakter simpelthen er Kevin Bacon. Bacon spiller sig selv i filmen, hvor han får travlt med at undgå en kidnapning til det ydre rum.

‘The Guardians of the Galaxy Holiday Special’ kommer på Disney+ 25. november, mens den ventede ‘Guardians of the Galaxy 3’ – formentlig sidste film i serien – kommer 5. maj næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af