Marvels Blade-film med Mahershala Ali foreløbigt lukket ned

Marvels Blade-film med Mahershala Ali foreløbigt lukket ned
Mahershala Ali. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

En af Marvels mest ventede kommende film, en ny version af ‘Blade’ med dobbelt Oscar-vinder Mahershala Ali (‘Moonlight’, ‘Green Book’) i hovedrollen, skulle være gået i optagelse her i november, og holdet har været i fuld gang med præproduktionen i Atlanta.

Men for to uger siden smuttede instruktør Bassam Tariq fra projektet »på grund af fortsatte skift i vores produktionsplan«, som det lød.

Og nu står det klart, at filmen kommer til at være længere tid undervejs end planlagt. The Hollywood Reporter rapporterer, at produktionen er sat på pause, mens man giver manuskriptet endnu en tur og leder efter en ny instruktør.

Det betyder også, at ‘Blade’-filmen rykkes fra den hidtidige premieredato 3. november næste år til 6. september 2024, ét led i flere ændringer i Marvels premierekalender.

Blade, der tidligere har været en succesfuld film med Wesley Snipes i hovedrollen (inklusive flere fortsættelser), er lidt af et passionsprojekt for Mahershala Ali, der selv kontaktede Marvel-boss Kevin Feige med ønske om at spille karakteren.

En kilde siger til The Hollywood Reporter, at Marvel har besluttet at trykke på pauseknappen frem for at skynde sig med at finde en instruktørerstatning, fordi »de virkelig vil gøre det rigtigt«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af