Pierce Brosnan kunne være blevet Batman, hvis det ikke var for en dum kommentar

Pierce Brosnan kunne være blevet Batman, hvis det ikke var for en dum kommentar
Pierce Brosnan i 'Die Another Day' (Foto: PR)

Der er efterhånden en god håndfuld skuespillere, der har iført sig den ikoniske Batman-dragt gennem årene – fra Adam West i 1960’erne til Robert Pattinson i 2020’erne.

Endnu flere har været tæt på, og der kan have været flere årsager til, hvorfor lige dén og dén skuespiller ikke fik rollen som Nattens ridder.

Én der har været umådelig tæt på, var Pierce Brosnan, der lagde billet ind på Tim Burtons ’Batman’ fra 1989, men som angiveligt mistede muligheden på grund af en fjollet kommentar.

Det fortalte Brosnan i et interview med Jimmy Fallon på ’The Tonight Show’ i sidste uge, melder Entertainment Weekly.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg tog til audition på ’Batman’ dengang, da Tim Burton lavede den. Naturligvis fik jeg ikke jobbet«, sagde den 69-årige skuespiller og fortsatte:

»Jeg kan huske, jeg sagde noget dumt til Tim Burton. Jeg sagde ’Jeg kan ikke forstå, at nogle mænd ville have deres underbukser uden på bukserne«.

Ifølge Pierce Brosnan var det formodentlig den kommentar, der kostede ham rollen, som bekendt gik til Michael Keaton i stedet. Keaton spillede også Batman i ’Batman Returns’ og skulle for nylig have gentaget rollen i den aflyste ‘Batgirl’-film.

I vores kåring af de bedste mænd i flagermusekostumet var det da også Keaton, der tog den endelige pris.

Om ikke andet bærer Brosnan tilsynladende ikke nag over udfaldet og erkender, at rollen gik til den bedste mand. Det kunne til gengæld havde været interessant at se ham i rollen som Bruce Wayne/Batman.

Man kan dog alligevel få ’James Bond’-skuespilleren at se som superhelt, da han spiller Doctor Fate i den kommende ’Black Adam’-film, som får premiere 19. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af