Lily-Rose Depp skal kneppe hele USA i den nye forførende trailer til ‘The Idol’ fra ‘Euphoria’-skaber og The Weeknd

Lily-Rose Depp skal kneppe hele USA i den nye forførende trailer til ‘The Idol’ fra ‘Euphoria’-skaber og The Weeknd
Foto: HBO

Alle verdens monstre skabes i englenes by.

Sådan lyder det i den nye og aldeles forførende trailer til HBO-dramaserien ’The Idol’, der udpensler det glamourøse, men nådesløse liv i Los Angeles’ musikbranche.

Her følger man Lily-Rose Depp i hovedrollen som en popstjerne, der ryger i kløerne på en klubejer og kultleder spillet af Abel Tesfaye aka The Weeknd.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien er skabt af The Weeknd og Sam Levinson, manden bag kæmpehittet ’Euphoria’. Udover Depp og Tesfaye besættes rollelisten af navne som Troye Sivan, Moses Sumney og Dan Levy.

I august tilsluttede Jennie Kim, Hari Nef (‘And Just Like That’) og Rachel Sennott sig listen. Sennott har tilegnet sig velfortjent opmærksomhed for sin medvirken i ’Shiva Baby’ og ’Bodies Bodies Bodies’.

Mens ’The Idol’ er en af de mest ventede serier, har vejen fra koncept til færdigt produkt bestemt ikke være let, idet en del af holdet blev skiftet ud i løbet af foråret – heriblandt ’She Dies Tomorrow’-instruktøren Amy Seimetz og skuespilleren Suzanna Son, kendt fra ’Red Rocket’, som blev erstattet af Disney Channels Debby Ryan.

Hertil blev adskillige scener skudt om, angiveligt blandt andet fordi The Weeknd følte, at seriens perspektiv var for kvindeligt – det rapporterede anonyme kilder ifølge Indiewire.

’The Idol’ får premiere i 2023.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af