The Weeknd og ‘Euphoria’-skabers kommende serie ramt af kaos

The Weeknd og ‘Euphoria’-skabers kommende serie ramt af kaos
The Weeknd. (Foto: PR)

‘The Idol’ har siden sidste sommer lignet en af tidens mest ventede serier.

Bag HBO-serien står nemlig manden bag ‘Euphoria’, Sam Levinson, sammen med ingen ringere end Abel Tesfaye aka The Weeknd, der ud over at være medforfatter og producer også skal spille en af hovedrollerne.

‘The Idol’ handler om en kvindelig popsanger, der indleder et forhold til en klubejer (The Weeknd), der samtidig er leder af en hemmelig kult. På rollelisten er også blandt andre Lily Rose-Depp, Troye Sivan og Suzanna Son.

Men nu er det kommet frem, at produktionen ikke just kører som smurt.

Ifølge Deadline.com skal store dele af serien nemlig nu laves om, selvom flere afsnit allerede var blevet optaget, og der vil være udskiftning på flere af de kreative pladser.

Hvem der konkret er ude og inde, ved vi ikke endnu, men HBO har sagt i en udtalelse:

»’The Idol’s kreative hold bliver ved med at bygge, forfine og udvikle deres vision for serien, og de er blevet enige om en ny kreativ retning. Produktionen vil justere castet og holdet i takt med dette for bedst at tjene den nye tilgang til serien. Vi ser frem til at dele mere information snart«.

Mens det ikke er helt usædvanligt, at der kan ske udskiftninger i løbet af en produktion, er det alligevel opsigtsvækkende, når ændringerne lyder til at være så radikale som her.

Hvad der ligger bag, melder historien endnu ikke noget om, men HBO er stadig kendt for deres kompromisløse tilgang til kvalitet – de har tidligere droppet selv vældigt prestigefulde og stjernespækkede serier efter pilotafsnittet – så det er muligt, at man har vurderet, at de foreløbige resultater simpelthen ikke var gode nok.

Der kan dog også være opstået uenigheder på settet. Sam Levinson er kendt for at køre sit hold hårdt, og der har efter sigende været flere klager over forholdene på ‘Euphoria’, ikke mindst på grund af svimlende lange arbejdsdage.

Indtil nu er det dog ren spekulation – vi bliver med sikkerhed klogere, når premieren nærmer sig. Og det skal blive spændende at se, om serien kan rette op på en produktion, der uanset hvad virker til at være gået skævt.

‘The Idol’ er sat til at blive en miniserie på seks afsnit.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af