Sylvester Stallone er hårdkogt gangster i ny serie fra ‘Yellowstone’-skaber – se traileren til ‘Tulsa King’

Sylvester Stallone er hårdkogt gangster i ny serie fra ‘Yellowstone’-skaber – se traileren til ‘Tulsa King’
Sylvester Stallone i 'Tulsa King'. (Foto: Paramount+)

Sylvester Stallone kaster sig over sin første store serierolle i Paramount+-serien ‘Tulsa King’.

Første trailer til streamingtjenestens nyeste satsning er lige landet. Den viser Stallone som den hårdføre gangster Dwight ‘The General’ Manfredi’, der efter 25 år i fængsel bliver sendt i eksil fra New York til Tulsa for at starte en ny gangstervirksomhed i søvngængerbyen.

Sammenstødet mellem storbygangsteren og de fredelige Oklahoma-beboere lader ikke kun til at afføde solid spænding og action. At dømme ud fra traileren, er der også humor i vente, når Stallones gangster skal prøve at sætte sig ind i en helt anden virkelighed.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Tulsa King’ er skabt af Oscar-nominerede Taylor Sheridan, der er gået hen og blevet det helt store trumfkort for Paramount+ med serier som ‘Yellowstone’, ‘1883’ og den kommende ´’1923′.

På rollelisten finder man folk som Andrea Savage, Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, A.C. Peterson, Garrett Hedlund og Dana Delany.

‘Tulsa King’ får premiere på Paramount+ 13. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af