Amanda Seyfrieds præstation i ‘The Dropout’ fik Jennifer Lawrence til at opgive svindlerportræt

Amanda Seyfrieds præstation i ‘The Dropout’ fik Jennifer Lawrence til at opgive svindlerportræt
Jennifer Lawrence. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Selvom historien om den storsvindlende tech-iværksætter Elizabeth Holmes allerede er fortalt i både podcast-, serie- og dokumentarform, har der også været planer fra Apple Original Films om at filmatisere fortællingen om Theranos siden 2019. 

Filmprojektet med titlen ‘Bad Blood’ havde Jennifer Lawrence på plads i hovedrollen som Holmes og Adam McKay i instruktørstolen.

Førstnævnte ændrede sig dog, da Lawrence så Amanda Seyfrieds præstation af den unge kvindelige bedrager i serieversionen af ‘The Dropout’.

I forbindelse med et interview i The New York Times, fortæller skribenten bag, Kyle Buchanan, at Lawrence delte med ham, at det var Seyfrieds præstation, som fik hende til at bakke ud af ‘Bad Blood’-projektet: 

»Jeg synes hun var fremragende. Jeg var sådan, ‘ja, det behøver vi ikke at lave igen’. Hun gjorde det«, citerede Buchanan skuespilleren på Twitter. 

Amanda Seyfrieds præstation som Elizabeth Holmes sikrede hende en Emmy-sejr for bedste kvindelige hovedrolle i en miniserie ved septemberens uddeling. Inden Seyfried fik rollen var det dog meningen, at Kate McKinnon skulle have spillet hovedrollen i serien.

Hvad der sker fremadrettet med ‘Bad Blood’-filmatiseringen er uvist. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af