Anya Taylor-Joy elskede klamme ‘Mad Max: Furiosa’-optagelser – »Det er det mest beskidte og blodige, jeg nogensinde har været«

Anya Taylor-Joy elskede klamme ‘Mad Max: Furiosa’-optagelser – »Det er det mest beskidte og blodige, jeg nogensinde har været«
Anya Taylor-Joy (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Anya Taylor-Joy har endnu engang bevist, at hun er en af de sejeste stortalenter i Hollywood.

Den eftertragtede skuespiller skal spille titelhelten i George Millers kommende ‘Mad Max’-spinoff og prequel, ‘Furiosa’, hvis optagelser fornyligt blev færdige.

Og hvis man har set Millers Oscarvindende ‘Mad Max: Fury Road’ fra 2015 (og det bør man), hvis effekter revolutionerede action-genren, så ved man, at der nok kommer til at være fuld knald på i den kommende spinoff.

Samtidig betyder det, at filmene er enormt krævende for skuespillerne, og det har Anya Taylor-Joy fortalt om i et nyt interview med Indiewire.

»Jeg har været på en anden planet de sidste syv måneder«, fortæller den 26-årige skuespiller.

»Det er det mest beskidte og blodige, jeg nogensinde har været, hvilket virkelig siger noget. Hver gang jeg får lov til at være beskidt og blodig og ikke formel og pæn, har jeg det bare virkelig fedt – det er der, jeg føler mig mest komfortabel. Så ja, ‘Furiosa’ var lige min boldgade«.

Anya Taylor-Joy spillede som bekendt både med i Robert Eggers’ ‘The Witch’ og ‘The Northman’, der, især i sidstnævntes tilfælde, var ekstremt beskidt og blodig.

Rollen som Imperator Furiosa blev i ‘Fury Road’ spillet til perfektion af Charlize Theron, og karakteren var især kendt for sine sublime evner til at køre bil. For Anya Taylor-Joy, som ikke engang har kørekort, skulle man tro, det godt kunne gå hen og blive en udfordring. Eller hvad?

»Jeg har faktisk ikke kørekort, så jeg kan ikke køre«, fortalte hun i den sammenhæng og fortsatte:

»Jeg kan ikke køre på en motorvej, jeg kan ikke parallelparkere, men hvis du vil have mig til at lave en svedig 180-graders vending i en lastbil, så kan jeg sagtens gøre det og ovenikøbet uden at ramme kamerafolket, hvilket er fedt«.

Hvorvidt hun rent faktisk skal have et kørekort en dag, kommer an på om hun kommer til at være det samme sted længe nok, fortæller hun. Til gengæld er hun glad for, at de første biler hun har fået lov til at køre, har været bygget af ‘Mad Max’-folkene.

Og til de stakkels kørelærere som skal undervise hende en dag, svarede Taylor-Joy således:

»Det er den anden ting. Hvis en kørelærer sætter sig ind i en bil med mig, så ved jeg kun, hvordan man laver vanvittig stuntkørsel. Min plan er at få kørekort til stuntkørsel, så jeg kan lave al kørslen i mine film, hvilket ville være dejligt«.

»Men jeg frygter for den stakkels mand eller kvinde, der skal tage testen med mig, for mild det er jeg ikke«.

‘Furiosa’ forventes at få premiere i foråret 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af