Bambi bliver en ondskabsfuld dræbermaskine i gysergenfortælling af klassikeren

Bambi bliver en ondskabsfuld dræbermaskine i gysergenfortælling af klassikeren
'Bambi'. (Foto: PR)

Efter at A. A. Milnes klassiske børneroman om Peter Plys og hans venner fra Hundredmeterskoven blev offentlig domæne i starten af året, kunne man kun håbe på flere dejlige og hyggelige genfortællinger af den gule bjørns eventyr.

Men det viste sig ikke at blive tilfældet, da B-films instruktør Rhys Frake-Waterfield annoncerede med en trailer i sommer, at Peter Plys og Grisling skulle have stillet deres tøjleløse blodtørst efter deres bedste ven, mennesket Jakob, havde overladt dem til at sulte.

Ved samme lejlighed annoncerede Frake-Waterfield, at der bestemt var flere campy film på vej, og nu kaster samme hold sig over endnu en elsket klassiker, nemlig Felix Saltens ‘Bambi’ fra 1923, hvis bedst kendte version er Disneys fra 1942.

Filmen kommer til at gå under navnet ‘Bambi: The Reckoning’ og kommer til at have instruktør Scott Jeffrey bag roret, mens Rhys Frake-Waterfield producerer.

Det endelige plot er ikke blevet offentliggjort, men taget i betragtning, at Bambis mor bliver slået ihjel af mennesker, kan man kun forestille sig, at hvem end der krydser veje med det “nuttede” rådyr, kommer til at være på glat is.

I et interview med Dread Central, fortalte Jeffrey således:

»Filmen kommer til at være en utrolig mørk genfortælling af historien fra 1928, som vi alle kender og elsker. Med inspiration fra monsterdesignet i Netflix’ ‘The Reckoning’ vil Bambi være en ondskabsfuld dræbermaskine, der ligger på lur i skoven. Forbered jer på Bambi med rabies!«.

Farvel barndom!

Det vides endnu ikke hvornår ‘Bambi: The Reckoning’ får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af