Bradley Cooper skal spille legendarisk filmkarakter for Steven Spielberg

Bradley Cooper skal spille legendarisk filmkarakter for Steven Spielberg
Bradley Cooper. (Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Steven Spielberg og Bradley Cooper har udviklet et nært forhold.

Det var meget tæt på, at Spielberg kom til at instruere Cooper i ‘American Sniper’, som dog endte i hænderne på Clint Eastwood.

Senere ville Spielberg caste Bradley Cooper til sin film ‘Maestro’ om komponisten Leonard Bernstein, men det endte med, at han – efter at have smugkigget på Coopers instruktørdebut ‘A Star Is Born’ før premieren – også overlod instruktørstolen til kollegaen på filmen, der får premiere næste år som en af Netflix’ helt store Oscar-kandidater.

Nu har Spielberg så castet Cooper til en anden film, som han denne gang selv skal dirigere.

Som det tidligere har været fremme, vil Spielberg nemlig genoplive den klassiske filmkarakter Frank Bullit, som Steve McQueen inkarnerede ikonisk i filmen ‘Bullit’ fra 1968.

Og nu skriver Deadline så, at det bliver Bradley Cooper, der indtager rollen i filmen, der ikke vil være et remake af den gamle, men en ny original fortælling om San Francisco-strømeren.

I den oprindelige film jagter Steve McQueens hårdkogte politiefterforsker Frank Bullitt en gangsterboss gennem San Franciscos gader, hvilket blandt andet resulterer i en af de mest kendte biljagter nogensinde filmet.

Spielberg har haft planer om at lave filmen i længere tid, men skulle skaffe rettighederne fra McQueens familie først. Både McQueens søn Chad og barnebarn Molly McQueen kommer til at være executive producers på filmen.

Den unavngivne ’Bullitt’-film skrives af Josh Singer, som fik sin start på ’The West Wing’ og senere har skrevet ’Spotlight’. Han skrev også Spielbergs ’The Post’.

Mens vi venter på både ‘Bullit’-filmen og ‘Maestro’, kan vi også se frem til Steven Spielbergs selvbiografiske ‘The Fabelmans’, der er en af denne sæsons helt store Oscar-kandidater, og som får dansk premiere 23. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af