Spielberg genopliver klassisk Steve McQueen-karakter

Spielberg genopliver klassisk Steve McQueen-karakter
Steve McQueen i 'Bullitt' (Foto: PR)

Steven Spielbergs remake af den klassiske musical ’West Side Story’ har samlet syv Oscar-nomineringer, og så er han desuden midt i postproduktion på sin semi-selvbiografiske film ’The Fabelmans’.

Nu er der så første nyt om mesterens næste projekt, nemlig en fortsættelse på Steve McQueen-klassikeren ’Bullitt’.

Deadline skriver, at kilder tæt på projektet ikke beskriver det som et remake eller reboot af den oprindelige ’Bullitt’ fra 1968, men de specificerer ikke, hvilken form projektet kommer til at tage i stedet, blot at det er baseret på karakteren Frank Bullitt.

I den oprindelige film jagter Steve McQueens hårdkogte politiefterforsker Frank Bullitt en gangsterboss gennem San Franciscos gader, hvilket blandt andet resulterer i en af de mest kendte biljagter nogensinde filmet.

Spielberg har haft planer om at lave filmen i længere tid, men skulle skaffe rettighederne fra McQueens familie først. Både hans søn Chad og barnebarn Molly McQueen kommer til at være executive producers på filmen.

Den unavngivne ’Bullitt’-film skrives af Josh Singer, som fik sin start på ’West Wing’ og senere har skrevet ’Spotlight’. Han skrev også ’The Post’, så det bliver ikke første samarbejde mellem ham og Spielberg.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af