Bradley Cooper var sikker på, at Steven Spielberg hadede ‘A Star Is Born’: »Jeg glemmer det aldrig«

Bradley Cooper var sikker på, at Steven Spielberg hadede ‘A Star Is Born’: »Jeg glemmer det aldrig«
Bradley Cooper til British Academy Film Awards 2019. (Foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

Bradley Cooper er snart aktuel med den stærkt imødesete Netflix-film ‘Maestro’ om den legendariske ‘West Side Story’-komponist Leonard Bernstein.

Skuespilleren, der debuterede som instruktør med storsuccessen ‘A Star Is Born‘, var for nyligt forbi Stephen Colberts talkshow, hvor han fortalte en morsom anekdote om, hvordan han landede instruktørtjansen på ‘Maestro’.

Cooper blev nemlig tilbudt rollen som Bernstein af ingen ringere end Steven Spielberg. Men fordi Cooper havde besluttet sig for at fokusere på instruktørgerningen, måtte han forsøge at overbevise instruktørlegenden om, at han også burde instruere filmen.

Derfor arrangerede han et møde med Spielberg, der oprindeligt havde planer om at instruere ‘Maestro’ selv, hvor skuespilleren viste instruktøren et færdigt gennemklip af ‘A Star Is Born’.

»Jeg glemmer det aldrig. Jeg viser ham ‘A Star Is Born’, mens han sidder på den modsatte side af forreste række foran en enorm skærm. Vi ser scenen, hvor Jackson kalder Ally op på scenekanten, hvilket er den største scene i filmen. Lige som hun skal til at gå op på scenen, rejser Spielberg sig. Jeg tænker: ‘Går han på toilettet nu?’«, siger Cooper og fortsætter:

»Jeg tænkte, at der røg min chance, hvis han vælger at gå på det her tidspunkt i filmen. Men han rejser sig og kommer nærmere. Jeg sænker mit hoved, og det næste, jeg kan mærke, er hans ansigt lige ved mit. Han siger: ‘Du skal fucking instruere ‘Maestro’!«

Bradley Cooper både instruerer og spiller hovedrollen i ‘Maestro’, der forventes at udkomme på Netflix til efteråret. Han er desuden aktuel i de danske biografer over de næste par måneder med roller i Guillermo del Toros ‘Nightmare Alley‘ og Paul Thomas Andersons ‘Licorice Pizza‘.

Spielberg var aktuel sidste år med en filmatisering af Leonard Bernsteins ‘West Side Story‘.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af