Se første trailer til Paul Thomas Andersons nye film ‘Licorice Pizza’ – med Bradley Cooper, Sean Penn og Alana Haim

Se første trailer til Paul Thomas Andersons nye film ‘Licorice Pizza’ – med Bradley Cooper, Sean Penn og Alana Haim
Foto: screenshot fra Youtube

Sidst på året vender Paul Thomas Anderson endelig tilbage med sin første spillefilm siden den mesterlige Daniel Day-Lewis-svanesang ‘Phantom Thread’.

‘Licorice Pizza’ (tidligere ‘Soggy Bottom’) er titlen på den kommende film af instruktøren bag nyklassikere som ‘There Will Be Blood’, ‘Inherent Vice’ og ‘Magnolia’. At dømme efter den netop udgivne første trailer, er hans nye film tonemæssigt mest i familie med ‘Punch-Drunk Love’ og ‘Boogie Nights’.

Ligesom i sidstnævnte foregår ‘Licorice Pizza’ i 70’ernes San Fernando Valley i Los Angeles. Her følger vi highschool-elev og tidligere barneskuespiller Gary Valentine, der bliver venner med Hollywood-produceren Jon Peters, som i virkelighedens verden blandt andet har produceret ‘A Star is Born’ med Barbara Streisand – og senere Bradley Coopers nyfortolkning.

Sjovt nok er det netop Cooper, der indtager rollen som Peters. Hovedrollen som Gary er gået til debutanten Cooper Hoffman, der er søn af afdøde Philip Seymour Hoffman, som har medvirket i en række af Paul Thomas Anderson tidligere film.

På rollelisten finder man også Alana Haim, som er bedst kendt for sine musikalske evner i bandet Haim. Dem har PTA tidligere instrueret flere musikvideoer for. Alana Haim spiller karakteren Alana Kane, en aspirerende skuespiller, som Gary tilsyneladende indleder et turbulent forhold til.

Også Sean Penn, Skyler Gisondo, Maya Rudolph, Tom Waits, Benny Safdie og Mary Elizabeth Ellis lægger vejen forbi ‘Licorice Pizza’, hvis biografpremiere ifølge Kino.dk er planlagt til 9. december.

Se traileren herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af