Steven Spielberg fortolker sin barndom i Oscar-hypet erindringsfilm – se traileren til ‘The Fabelmans’

Steven Spielberg fortolker sin barndom i Oscar-hypet erindringsfilm – se traileren til ‘The Fabelmans’
'The Fabelmans'. (Foto: PR)

Steven Spielberg går målrettet efter en Oscar med sin erindringsfilm ‘The Fabelmans’, der fortolker instruktørens egen barndom og hans forældres skilsmisse.

Filmen har netop haft verdenspremiere på filmfestivalen i Toronto, hvor den har fået flotte anmeldelser. Nu er første trailer landet, hvor vi blandt andet ser Michelle Williams og Paul Dano i rollerne som Spielbergs forældre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Fabelmans’ skildrer Spielbergs formative barndomsår i Arizona, hvor hans hjerte for alvor begyndte at banke for filmkunsten. Filmen er en af få, som Spielberg selv har skrevet manuskript til.

At dømme fra traileren, er der også en lang række referencer til Spielbergs senere film og de øjeblikke, der inspirerede alt fra ‘E.T.’ til ‘Close Encounters of the Third Kind’.

På rollelisten ser man desuden folk som Seth Rogen, Oscar-nominerede Judd Hirsch og ingen ringere end David Lynch i rollen som legendeinstruktøren John Ford. Det unge talent Gabriel LaBelle spiller standin for Spielberg.

‘The Fabelmans’ får dansk premiere 23. marts 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af