Central ‘Frasier’-karakter medvirker ikke i hitseriens revival

Central ‘Frasier’-karakter medvirker ikke i hitseriens revival
'Frasier'.

I sidste måned blev det officielt, at 67-årige Kelsey Grammer ville vende tilbage i rollen som den populære psykoterapeut og radiovært Frasier Crane i den kommende revival af hitserien ‘Frasier’.

90’er-serien var enormt populær og var sin tids mest Emmy-vindende serie med i alt 37 priser og fem i træk for ‘Outstanding Comedy Series’. 

Den nye version af ‘Frasier’ kommer til at fokusere på titelkarakterens nye liv, efter han forlader Seattle i forlængelse af den oprindelige series finaleafsnit. Serien kommer til at være på 10 afsnit.

Dog er det kommet frem, at Frasiers lillebror, familieterapeuten Niles Crane, som blev spillet af David Hyde Pierce, ikke kommer til at medvirke i den nye version af serien. Den præcise årsag til hvorfor, kom Kelsey Grammer ikke ind på, da han blev interviewet af People Magazine tidligere på ugen.

»David besluttede egentlig bare, at han ikke rigtig var interesseret i at vende tilbage i rollen som Niles«, fortalte Grammer uden dybere forklaring.

I modsætning til Frasier, som oprindeligt var en karakter i ‘Sams bar’, var lillebroren Niles en karakter, man først stiftede bekendtskab med i løbet af spinoff-serien.

Mens det for mange fans kan virke som et tab for serien, mener Kelsey Grammer i samme interview, at det nok vil komme til at gavne den i sidste ende.

»På en sjov måde så bragte det os bare til et nyt sted, hvilket var, hvad vi oprindeligt gerne ville alligevel, som var en tredje akt af ‘Frasier’. Det er et helt nyt liv for ham«.

Den oprindelige serie løb over 11 sæsoner mellem 1993 og 2004. Udover hovedrolleindehaveren Grammer bliver størstedelen af seriens faste rollebesætning skiftet ud. Der er dog lagt i ovnen til, at flere af de klassiske karakterer vender tilbage i gæsteroller. 

Manuskriptet bliver skrevet af Chris Harris, der har været manuskriptforfatter på ‘How I Met Your Mother’ og Joe Cristalli (‘Life in Pieces’). Kelsey Grammer er desuden executive producer på serien. 

Det vides endnu ikke, hvornår det nye ‘Frasier’ får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af