Harrison Ford og Helen Mirren tilslutter sig et af de mest populære serieuniverser i USA – se traileren til ‘1923’

Harrison Ford og Helen Mirren tilslutter sig et af de mest populære serieuniverser i USA – se traileren til ‘1923’
Harrison Ford og Helen Mirren i '1923'. (Foto: Paramount+)

Taylor Sheridan er med hitserien ‘Yellowstone’ blevet en af de mest populære skikkelser i amerikansk tv.

Prequelserien ‘1883’ med Sam Elliot var ligeledes en stor succes og nu er turen så kommet til ‘1923’, der tilføjer noget seriøs star power til ‘Yellowstone’-universet.

Harrison Ford og Helen Mirren spiller en ny generation i Dutton-familien anno 1923, Jacob og Cara, der kæmper mod udfordringer som pandemier, tørke, Den Store Depression og afslutningen på spiritusforbuddet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien markerer Harrison Fords første store tv-rolle, mens Mirren vender tilbage til formatet, der allerede har sikret hende fire Emmy-statuetter. De får selskab af skuespillere som Jerome Flynn (‘Game of Thrones’), James Badge Dale (‘The Departed’), Marley Shelton (‘Death Proof’) og Darren Mann.

Traileren til ‘1923’ blev frigivet samme dag, som Taylor Sheridan havde premiere på femte sæson af moderserien ‘Yellowstone’ samt den nye serie ‘Tulsa King’ med Sylvester Stallone.

‘Yellowstone’ er i disse år en af de mest populære serier på amerikansk flow-tv. Ifølge Indiewire blev hvert afsnit af sæson fire set af gennemsnitligt syv millioner ugentlige seere.

‘1923’ får premiere på SkyShowtime herhjemme 19. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af