Harvey Weinstein fryder sig over, at filmen om hans fald er floppet

Harvey Weinstein fryder sig over, at filmen om hans fald er floppet
'She Said'. (Foto: UIP)

Kender man lidt til den detroniserede filmmogul Harvey Weinsteins ego (»Jeg er Guds klipper«, sagde han i sine velmagtsdage, når han skamferede instruktørers film), kommer det ikke som den store overraskelse, at han har noget at skulle sige om filmen ‘She Said’, der handler om New York Times-journalisterne, som afslørede Weinsteins uhyrligheder.

‘She Said’ har genereret en vis Oscar-buzz og har fået hæderlige anmeldelser, men har floppet i billetlugerne, hvor den i sin åbningsweekend kun indtjente 2,2 millioner dollars på et 30 millioner dollar stort budget.

Det gør den til et af årets største fiaskoer, og det vækker tydeligvis skadefro hos Weinstein, der har udtalt sig gennem sin talsperson Juda Engelmayer, mens han selv sidder bag tremmer. Det skriver Variety.

»At filmen ‘She Said’ floppede fælt ved billetlugerne, er ikke en overraskelse«, siger hun.

»Biografgængere vil underholdes, og især nu. Detaljer om efterforskningen, #MeToo-bevægelsen samt historien om Weinstein og anklagerne er blevet fortalt om og om igen de seneste fem år, og det er tydeligt at se, at det ikke har været det værd at betale for at se det i den her sammenhæng. Harvey, filmproducenten og distributøren ville have vidst det«.

Tal viser, at der generelt har været størst interesse for filmen blandt biografgængere i Los Angeles og New York, hvor Harvey Weinstein selv havde base i sin karriere som filmproducent, og som samtidig er de to byer, hvor han har stået over for flere sager om seksuelle overgreb.

Harvey Weinstein afsoner nu en fængselsdom på 23 år for voldtægt og står til at modtage yderligere 60 år oveni. Lige nu er han for retten i Los Angeles for endnu en voldtægtssag.

‘She Said’ kan ses i biografen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af