Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag på vej med DR-serie – »noget helt andet end ’29’«

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag på vej med DR-serie – »noget helt andet end ’29’«
Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag. (Foto: Niels A. Hansen)

Tirsdag aften lagde Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag vejen forbi Empire Bio, hvor Soundvenue holdt landets første forpremiere på makkerparrets første film, ‘Elsker dig for tiden’.

Og foran en propfyldt sal kunne Rudbæk og Zuschlag, som slog igennem med Xee-serien ’29’, afsløre, at de allerede er i gang med deres næste projekt: En serie for DR1.

Serien hedder ‘Bag enhver mand’ og foregår i restaurationsbranchen. »Det er en dramakomedie, der handler rigtigt meget om kønskamp, forandring og magtspil«, fortalte Julie Rudbæk i salen og tilføjede, at det er noget helt andet end ’29’, men stadig bærer makkerparrets dna med blandingen af humor og alvor.

Rudbæk og Zuschlag kan ikke afsløre castet endnu, men røbede dog, at de begge selv spiller med.

‘Bag enhver mand’ er et led i DR’s satsning på mere skæve serier på hovedkanalen, der skal supplere de store prestigetunge søndagsserier – lidt som ‘Orkesteret’, der blev en stor succes tidligere i år. ‘Bag enhver mand’ er tiltænkt premiere i slutningen af 2023.

Men nu gælder det først den (anti)romantiske komedie ‘Elsker dig for tiden’, der ryster posen i en genre, der ellers ikke har fået meget kvalitetskærlighed herhjemme de senere år.

Filmen får biografpremiere 22. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af