Keanu Reeves’ fænomenale hævntogt bliver verdensomspændende – se traileren til ‘John Wick: Chapter 4’

Keanu Reeves’ fænomenale hævntogt bliver verdensomspændende – se traileren til ‘John Wick: Chapter 4’
Keanu Reeves i 'John Wick: Chapter 4'. (Foto: Trailer/ Nordisk Film)

Da den tredje film i ‘John Wick’-serien landede, skrev vores anmelder, at filmen »cementerede Keanu Reeves som en af tidens største actionhelte«.

Næste omgang med hans hyldede hævner nærmer sig med premiere til foråret næste år, og i den nye trailer kan man tage forsmag på øretæverne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når Reeves’ lejemorder vender tilbage med sin døde kone og hund i hjertet, bliver det i fjerde omgang med rejser til både Japan og Europas storbyer. 

I ‘John Wick: Chapter 4’ kæmper helten for endegyldigt at få sine fjender ned med nakken og finde fred. Men en ny modstander viser sig at have et helt verdensomspændende alliancenet, der forvandler Wicks venner til fjender. 

Udover gensyn med Laurence Fishburnes Bowery King og Ian McShanes Winston ses blandt andre Bill Skarsgård, Donnie Yen og Rina Sawayama, der normalt er kendt fra musikkens verden på rollelisten. 

‘John Wick: Chapter 4’ markerer første del af filmseriens finale, som strækker sig over to film. Franchisen fortsætter dog med en spinofffilm med Ana de Armas med titlen ‘Ballerina’ samt serien ‘The Continental’ om det berygtede lejemorderhotel, der har en prominent rolle i filmene.

Chad Stahelski instruerer ‘John Wick: Chapter 4’, der får premiere 23. marts næste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af