‘Pinocchio’ er ugenkendelig i Guillermo del Toros version – se den mørke og magiske trailer

‘Pinocchio’ er ugenkendelig i Guillermo del Toros version – se den mørke og magiske trailer
'Guillermo Del Toro's Pinocchio'. (Foto: Netflix)

Carlo Collodis højtelskede børnefortælling om trædukken Pinocchio er blevet fortalt og genfortalt et hav af gange gennem tiden. Nogle gode, andre… ja.

Disneys animerede musical fra 1940 er uden tvivl den, der for de fleste er synonym med drengen, der mest af alt vil være lydig over for sin far og være et godt “menneske”.

Men hvad hvis Pinocchio i virkeligheden var en ulydig møgunge? Det vil Guillermo del Toro finde svar på i sin genopfindelse af Collodis værk, hvis trailer kan ses nu.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Del Toros ‘Pinocchio’ foregår i Italien i 1930’erne under Benito Mussolinis fascistiske styre, hvor den alkoholiske træskærer Geppetto sørger over sin søns død. Som et plaster på såret bruger han træstammen ved sin søns grav til at skære en trædukke, som bliver levende. Trædrengen Pinocchio har dog meget at lære om det at være menneske og det at vokse op.

Traileren præsenterer en overdådig animationsstil i ‘Pinocchio’, som trækker tråde til animatoren Ray Harryhausens skelsættende arbejde med stopmotion. Det giver god mening, når del Toro har allieret sig med animatoren Mark Gustafson (‘Fantastic Mr. Fox’), der ser Harryhausen som en kæmpe inspiration.

Filmen har et stjernebesat cast med Ewan McGregor i rollen som Jesper Fårekylling, mens Cate Blanchett, Tilda Swinton, John Turturro og Christoph Waltz også er at finde på rollelisten.

Efter verdenspremieren blev ‘Pinocchio’ kaldt for en nyklassiker af The Playlist, så Guillermo del Toro må have fat i den lange ende med sin genfortælling af den berømte børnehistorie.

‘Pinocchio’ kan ses på Netflix fra 9. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af