Pixar er tilbage med ambitiøs animationsfilm – se første teaser til ‘Elemental’

Pixar er tilbage med ambitiøs animationsfilm – se første teaser til ‘Elemental’
'Elemental'. (Foto: Pixar)

I et par årtier har Pixar gjort det til et af deres varemærker at tilsætte følelser til livløse genstande i alt fra ‘Toy Story’ til ‘Cars’. Ja, endda følelser til følelser i Pete Docters ‘Inside Out’.

Nu kommer turen så til de fire elementer jord, ild, vand og luft i den første teaser til animationsstudiets nyeste film, ‘Elemental’:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Elemental’ er instrueret af Peter Sohn, som også stod bag ‘The Good Dinosaur’, og i filmen introduceres vi til en metropol, hvor de fire elementer lever side om side deres forskellighed til trods.

I traileren stifter vi bekendskab med den iltre ildkvinde Ember (Leah Lewis), der i morgenstundens myldretid i metroen støder på hendes modsætning i den cool og tilbagelænede vandmand Wade (Mamoudou Athie). Og det lader til, der opstår en gnist mellem dem.

Pixars seneste film, ‘Lightyear’, var lidt af en fuser, så det skal blive spændende, om ‘Elemental’ kan få dem tilbage på rette køl.

‘Elemental’ får biografpremiere til næste sommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af