Quentin Tarantino har ikke ros tilovers for Marvel-instruktører

Quentin Tarantino har ikke ros tilovers for Marvel-instruktører
Quentin Tarantino under Cannes-festivalen i 2019. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Quentin Tarantino er ikke fan af Marvels superheltemaskine og de instruktører, der skaber filmene.

Det stod klart i et interview med Los Angles Times (via Variety), hvor Tarantino ikke just havde rosende ord tilovers for de instruktører, der arbejder for Marvel:

»Man er ikke andet end en hired hand, hvis man laver de ting. Sådan arbejder jeg ikke. Jeg er ikke på udkig efter et job«, siger Tarantino.

Han promoverer i øjeblikket sin nye bog ‘Cinema Speculation’, hvori han sammenligner Marvels dominans med Hollywoodstudiernes musicals i 1960’erne.

Ifølge Tarantino kan de fleste instruktører »dårligt vente på«, at superheltefilmene falmer i popularitet på samme måde som musicalfilmene gjorde i sidste ende.

»Analogien fungerer, fordi den repræsenterer det samme kvælertag«, siger instruktøren til Los Angeles Times.

Tarantino har selv flirtet med tanken om at tilslutte sig en anden stor franchise, nemlig med hans efterhånden sagnomspundne ‘Star Trek’-film, der dog ikke lader til at blive realiseret.

Han var senest aktuel med ‘Once Upon a Time in Hollywood‘ fra 2019, der markerede hans niende film. Tarantino har bedyret, at han indstiller instruktørkarrieren efter hans tiende film, som vi endnu venter i spænding på.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af