Robert Downey Jr. hylder sin far i ny dokumentar – se den rørende trailer til ‘Sr.’

Robert Downey Jr. hylder sin far i ny dokumentar – se den rørende trailer til ‘Sr.’
'Sr.' (Foto: Netflix)

Alle kender Robert Downey Jr., men kender folk Robert Downey Sr.?

Marvel-stjernens far opnåede aldrig mainstreamsucces, men til gengæld var han en af de førende arthouse-stemmer tilbage i 60’erne og 70’erne, hvor han skabte rebelske og eksperimentelle film som ‘Putney Swope’, ‘Greaser’s Palace’ og ‘Chafed Elbows’.

Downey Sr. døde af komplikationer fra sygdommen Parkinson i 2021, men inden da nåede Downey Jr. og filmskaberen Chris Smith, som står bag kultklassikeren ‘American Movie’, at lave en hyldest til Sr. i form af en dokumentar. Traileren kan ses nu.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dokumentaren, som går under titlen ‘Sr.’, fik premiere på Telluride Film Festival tidligere på året og er siden hen blevet samlet op af Netflix til bred distribution på deres platform.

‘Sr.’ fungerer både som et indblik i Roberty Downey Sr.’s arthouse-film og karriere, men også forholdet til sønnen, som i perioder har været turbulent. Filmen er skudt over tre år, og her følger man også Downey Sr. i de sidste dage inden hans død.

‘Sr.’ får premiere på Netflix 2. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af