Scarlett Johansson får sin første store seriedebut i Amazon-version af 90’er-drama, som hun har spillet med i før

Scarlett Johansson får sin første store seriedebut i Amazon-version af 90’er-drama, som hun har spillet med i før
Scarlett Johansson 2022. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Scarlett Johanssons rolle som Marvel-superhelten Black Widow har fyldt meget på hendes CV de sidste par år, men nu venter hendes første store tv-rolle i en kommende Amazon-serie i følge mediet Deadline. 

I ‘Just Cause’ skal Johansson spille journalisten Madison Cowart, der bliver sat til at dække en fange på dødsgangens sidste dage. Dog viser det sig, at fangen ikke nødvendigvis er så skyldig, som først antaget.

Serien er baseret på en roman af samme navn skrevet af John Katzenbach, og faktisk er det ikke første gang Scarlett Johansson stifter bekendtskab med historien.

Der er tidligere lavet en mindre filmatisering af bogen, hvor hun som 10-årig spillede en lille rolle. Her var hun del af et cast, der talte både Laurence Fishburne og Ed Harris med Sean Connery i hovedrollen og Scarlett Johansson som hans datter. I den nye version spiller Johansson den hovedrolle, der i sin tid var Connerys.

Serien har manuskript af Christy Hall, der tidligere har stået bag Netflix-serien ‘I’m Not Okay With This’

Udover den kommende store tv-debut er Scarlett Johansson er tilknyttet flere projekter i Hollywood heriblandt Wes Andersons kommende film ‘Asteroid City’ og en science fiction-film over for Chris Evans. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af