Joaquin Phoenix måtte forlade rummet under Scarlett Johanssons orgasme på ‘Her’

Joaquin Phoenix måtte forlade rummet under Scarlett Johanssons orgasme på ‘Her’
Scarlett Johansson og Joaquin Phoenix. (Foto: Stefania D'Alessandro/WireImage)

Hvad er mere grænseoverskridende end en sexscene?

Under optagelserne af Spike Jonzes Oscar-belønnede scifi-kærlighedsfilm ‘Her’ viste stemmeoptagelserne af en sexakt mellem hovedrolleindehaverne Joaquin Phoenix og Scarlett Johansson sig at blive ulækkert intense. 

I den sørgmodigt romantiske sci-fi-film spiller Phoenix en mand, der forelsker sig i sin smartphone-robot Samantha, som kun optræder som stemme spillet af Scarlett Johansson. 

Forelskelsen mellem mand og robot når så intime højder, at de har sex. Altså sex i den udstrækning der kan lade sig gøre mellem en mand og hans stemmerobot, hvor de hver især beskriver den umulige og imaginære fysiske sex for hinanden. 

Men optagelsen af scenen blev for intens for Joaquin Phoenix, der måtte forlade lokalet, da Scarlett Johansson skulle indspille sin karakters orgasme. 

Som gæst i podcasten Armchair Expert med Dax Sheppard og Monica Padman beskriver Scarlett Johansson, at setuppet blev for ækelt at indspille i samme rum for de to ellers erfarne skuespillere: 

»Vi prøvede at komme igennem en optagelse, og han kunne ligesom slet ikke have det. Han forlod studiet, han havde brug for en pause« fortæller hun om medspiller Joaquin Phoenix og fortsætter. 

»Man har bare aldrig lyst til at høre sin egen stemme. Man har slet ikke lyst til at høre, hvordan man lyder, når man får en orgasme. Man har bestemt heller ikke lyst til at høre, hvordan man lyder, når man faker en orgasme – ad. Det er så ulækkert. Det var så bizart«.

Vi har tidligere fremhævet Joaquin Phoenix rolle i ‘Her’, som skuespillerens bedste præstation.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af