Se Daniel Craig fremvise de vildeste dansetrin i Taika Waititi-instrueret vodkareklame

Se Daniel Craig fremvise de vildeste dansetrin i Taika Waititi-instrueret vodkareklame
Daniel Craig. (Foto: Screenshot)

Skal du kun se én reklamefilm i år, er Taika Waititi og Daniel Craigs reklame for vodkamærket Belvedere ikke et dårligt bud.

I videoen søger Craig ly for paparazzi-fotografernes linser iført en sort læderjakke og med de løseste hofter i byen, der pludselig begynder at danse sig igennem Paris til tonerne af Rita Ora og Giggs’ nye sang.

Craig ender på det luksuriøse Cheval Blanc Paris-hotel, hvor han sømløst tryller proppen af en Belvedere-flaske, efter at have danset sig vej igennem de åbne hotelområder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skulle man være i tvivl om, hvorvidt Craig og Waititi har haft en fest under optagelserne, skal man bare se videoen til ende.

Her dukker Waititi op som en slags karikatur på sig selv, når han beder Craig om at tage det hele forfra med visdomsordene: »Du skal bare være dig selv«.

Daniel Craig er snart aktuel i en anden komisk rolle, nemlig som privatdetektiven Benoit Blanc i Rian Johnsons ventede opfølger til ‘Knives Out’.

‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ får premiere på Netflix 23. december. Se traileren her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af