‘The Sandman’ bliver fornyet, men ikke med en ny sæson

‘The Sandman’ bliver fornyet, men ikke med en ny sæson
Tom Sturridge som Dream i 'The Sandman'. (Foto: Netflix)

Morpheus, Drømmenes Hersker, vender tilbage til Netflix, men dog ikke i form af en anden sæson af den populære ‘The Sandman’-serie.

I stedet vil franchisen blive udvidet med nye episoder baseret på andre historier fra flere af DC’s bestseller-grafiske romaner.

‘The Sandman’-skaber og forfatter, Neil Gaiman har udtalt sig om fornyelsen på Twitter, efter der havde været spekulationer om, hvorvidt serien blev fornyet eller ej.

»Millioner og atter millioner af mennesker har budt ‘The Sandman’ velkommen og set og elsket den på Netflix – fra etablerede Sandman-fans til mennesker som bare var nysgerrige og derefter blev besat af Drømmenes Hersker, hans familie og deres affærer«, skrev Gaiman.

»Det er mig en utrolig fornøjelse at fortælle, at i fællesskab med Netflix og Warner Bros., vil Allan Heiberg, David Goyer og jeg bringe endnu flere ‘The Sandman’-historier til live«.

»Der er nogle forbløffende historier i vente for Morpheus og resten (…). Der er ikke nogen, der kommer til at være gladere for det her end rollebesætningen og holdet bag ‘The Sandman’, da de er de største ‘Sandman’-fans, der findes. Og nu er det tid til at vende tilbage til arbejdet. Der er trods alt en familiemiddag i vente. Og Lucifer venter på, at Morpheus vender tilbage til helvede«, tilføjede han.

Soundvenues anmelder Claus Nygaard Petersen var stærkt begejstret for serien og kvitterede med fem stjerner.

Det vides endnu ikke, hvornår det nye ‘The Sandman’-materiale får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af