Will Smith fortæller om sit Oscar-sammenbrud: »Den vrede havde ophobet sig over meget lang tid«

Will Smith fortæller om sit Oscar-sammenbrud: »Den vrede havde ophobet sig over meget lang tid«
Will Smith til Oscar-uddelingen 2022. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Will Smith er i fuld gang med presserunden på sin nye film, det Oscar-hypede slavedrama ‘Emancipation’, der får premiere på Apple+ næste uge.

I den forbindelse lagde Smith vejen forbi sit første Late Night Talk-show, siden at han stak Chris Rock en lussing til Oscar-uddelingen tidligere på året.

Sammen med Trevor Noah gennemgik Smith Oscar-aftenen, og forsøgte at forklare, hvorfor han gjorde, som han gjorde. Det skriver magasinet Deadline.

»Jeg var væk, dude. Den vrede havde ophobet sig over meget lang tid«, sagde Smith blandt andet.

»Som I kan forestille jer, var det en forfærdelig aften. Der er mange nuancer og kompleksiteter til det. Men når alt kommer til alt, så mistede jeg besindelsen«, forklarer Smith og fortsætter:

»Jeg gennemgik noget den aften. Ikke at det retfærdiggør min opførsel overhovedet. Det var mange ting. Det var den lille dreng, der ser sin far slå sin mor. Alt sammen kom op til overfladen i det øjeblik. Det er ikke den person, jeg gerne vil være«.

Han fortalte også, at han efter prisuddelingen måtte hjem og forklare sin niårige nevø, hvorfor han slog Chris Rock:

»Han er den sødeste, lille dreng. Han blev sent oppe for at sin onkel Will. Vi sad i køkkennet, han sad på mit skød og holdt Oscar-statuetten, da han spurgte: ‘Hvorfor slog du den mand, onkel Will?’. Jeg tænkte: ‘Satans. Hvorfor prøver du at lave en Oprah på mig?’«, sagde Smith.

»Jeg var ude i torvene. Jeg har ikke lyst til at gå for meget ind i det og give folk flere ting, de kan misforstå«, fortsatte han.

»Vi er nødt til at være søde over for hinanden, mand«, sagde en berørt Smith: »Det er svært. Det mest smertefulde for mig er, at jeg gjorde mit hjerte hårdt for andre mennesker«.

‘Emancipation’ er instrueret af Antoine Fuqua og får premiere på Apple+ 9. december. Men Smith forstår godt, hvis folk ikke er klar til at se filmen, fortalte han i et andet interview med ‘Fox 5’ (ifølge Deadline).

»Jeg forstår fuldt ud, hvis folk ikke er klar. Det har jeg fuld respekt for, og jeg vil give dem plads til ikke at være klar. Min største bekymring er mit hold. Antoine har lavet, hvad jeg synes er det bedste værk i hans karriere. Folk på holdet har lavet noget af deres bedste arbejde, og mit dybeste håb er, at mine handlinger ikke straffer mit hold. Det er dét, jeg arbejder for lige nu«, sagde Smith.

Se traileren til ‘Emancipation’ her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af