Will Smith vender tilbage til Oscar-kapløbet med slavedramaet ‘Emancipation’ – se traileren

Will Smith vender tilbage til Oscar-kapløbet med slavedramaet ‘Emancipation’ – se traileren
Will Smith i 'Emancipation'. (Foto: Apple TV+)

Will Smith er klar med sin første filmrolle, efter at han stak Chris Rock en lussing til Oscar-uddelingen i foråret.

Efter adskillige udskydelser har Apple TV+ annonceret, at det Oscar-hypede slavedrama ‘Emancipation’ med Will Smith i hovedrollen får premiere i biografer og på streamingtjenesten til december (filmen blev optaget inden lussingen). Første trailer er i samme ombæring blevet frigivet.

Dermed er Smith tilbage i Oscar-kapløbet kun ét år efter, at han vandt sin første statuette for ‘King Richard’. Om Akademiet vil stemme på ham igen efter hans nylige tilværelse som persona non grata i Hollywood i kølvandet på lussingen mod Rock, må dog siges at være usikkert.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At dømme efter traileren, ser ‘Emancipation’ ellers ud til at være præcis den slags film, Oscar-Akademiet normalt elsker.

Antoine Fuqua (‘Training Day’) instruerer thrillerdramaet om slaven Peter, der undslipper sumpområdet i Louisiana og den slaveejer, der næsten slog ham ihjel, for at slutte sig til nordstaterne under den amerikanske borgerkrig. Filmen er inspireret af en sand historie.

‘Emancipation’ får premiere i de amerikanske biografer 2. december og kan ses på Apple TV+ fra 9. december.

Siden Oscar-uddelingen i foråret er Will Smith blevet bandlyst fra at deltage i prisuddelingen i de næste 10 år. Han har efterfølgende undskyldt til Chris Rock i en video, som ikke just huede Rock.

Rock har desuden fortalt om Oscar-optrinnet fra scenekanten i Royal Arena i København, da han gav et udsolgt show med Dave Chappelle sidste måned. Han har også takket nej til at være vært for næste års Oscar-ceremoni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af