Will Smith undskylder til Chris Rock i ny video: »Jeg er her, når du er klar til at snakke«

Will Smith undskylder til Chris Rock i ny video: »Jeg er her, når du er klar til at snakke«
Will Smith før årets Oscar-show. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Årets Oscar-show blev som bekendt kraftigt overskygget af Will Smith, der overfaldt Chris Rock på scenen med en lussing, da komikeren lavede en joke om Smiths hustru Jada Pinkett Smiths korte hår, som skyldes lidelsen pletskaldethed.

Efter lussingen udsendte Will Smith en formel undskyldning til Rock på skrift. Nu følger skuespilleren op med en video, hvor han svarer på de spørgsmål, folk har stillet ham siden skandalen.

‘It’s been a minute’ er titlen på videoen, som Will Smith har lagt på sin YouTube-kanal. Her fortæller han blandt andet, at han har rakt ud til Chris Rock. Komikeren har ifølge Smith svaret, at han ikke er klar til at snakke endnu, men at han vender tilbage, når han er klar.

»Jeg vil gerne sige dette til dig, Chris: Jeg undskylder«, siger Smith efterfølgende til kameraet. »Min adfærd var uacceptabel, og jeg er her, når du er klar til at snakke«.

»Jeg indså ikke, hvor mange mennesker, der blev såret af det øjeblik«, fortsætter Smith, som blandt andet også undskylder til Chris Rocks familie og til sin egen familie.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Han undskylder desuden til de andre Oscar-nominerede, ikke mindst Questlove. ‘Summer of Soul’-instruktøren fik overrakt prisen for bedste dokumentarfilm lige efter overfaldet, og hans vindertale blev af den grund ikke tv-transmitteret.

»Der er ingen del af mig, som tænker, det var den rigtige måde at reagere i det øjeblik«, forklarer Will Smith i videoen, inden han slutteligt rækker ud til de fans, han har skuffet:

»Jeg ved, det var forvirrende. Jeg ved, det var chokerende. Men jeg lover jer, at jeg er dybt dedikeret og engageret i at sende lys, kærlighed og glæde ud til verden. Og hvis du bliver hængende, så lover jeg, at vi i fremtiden kan være venner igen«.

Som straf for lussingen blev Smith bandlyst fra Oscar-showene de næste 10 år. Inden da meldte skuespilleren sig ud af Oscar-akademiet på egen hånd.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af