Chris Rock om Will Smith-lussing: »Jeg er ikke et offer«

Chris Rock om Will Smith-lussing: »Jeg er ikke et offer«
Will Smith slår Chris Rock. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Chris Rock har hidtil afholdt sig fra at udtale sig om det kontroversielle øjeblik, hvor Will Smith stak ham en lussing på direkte fjernsyn under Oscar-uddelingen i foråret – med undtagelse af få stikpiller hist og her.

Men under et nyligt standupshow i USA gav Rock en af sine mest direkte kommentarer til hændelsen. Det skriver Variety.

»Alle, der siger, at ord gør ondt, er aldrig blevet slået i ansigtet«, udtalte Rock under showet ifølge Variety og tilføjede senere:

»Jeg er ikke et offer. Ja, skidtet gjorde ondt, motherfucker. Men jeg rystede det af mig og gik på arbejde dagen efter. Jeg tager ikke på hospitalet på grund af et paper cut«.

Efter det omdiskuterede optrin i marts solgte Rocks comedyturné rekordmange billetter. Komikeren udtalte dog hurtigt, at han ikke havde forberedt det store om lussingen:

»Jeg har ikke forberedt en masse om, hvad der skete, så hvis I kom for at høre om det, har jeg et helt show forberedt, som jeg skrev før weekenden. Jeg er stadig ved at bearbejde, hvad der skete. På et tidspunkt vil jeg tale om lortet. Og det vil være seriøst og sjovt«, lød det fra Rock.

Senere har han (halvt i spøg, halvt i alvor?) sagt, at han ikke vil udtale sig om hændelsen, før han bliver betalt for det.

Efter lussingen udsendte Will Smith en formel undskyldning til Rock. Som straf blev Smith bandlyst fra Oscar-showene de næste 10 år. Inden da meldte skuespilleren sig ud af Oscar-akademiet på egen hånd.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af