Chris Rocks standup-tour sælger rekordmange billetter efter Oscar-lussing

Chris Rocks standup-tour sælger rekordmange billetter efter Oscar-lussing
Will Smith slår Chris Rock. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Da Chris Rock tog scenen til søndagens Oscar-show var formålet at præsentere prisen for bedste dokumentar, men det blev langt fra fokus for hans optræden.

Efter en joke om Jada Pinkett Smiths kronragede hoved på grund af en sygdom stormede hendes mand, Will Smith, op på scenen og gav Rock en lussing.

Det skabte stort drama og stjal al opmærksomheden, hvor mange har erklæret sig enten enige eller uenige i Smiths reaktion. Smith undskyldte til akademiet i sin takketale senere på aftenen og personligt til Chris Rock dagen efter på instagram.

Selvom lussingen uden tvivl gjorde ondt, har den faktisk også haft en positiv effekt for komikeren. Chris Rock har nemlig for blot en måned siden annonceret en verdensturné med standupshowet ’Ego Death World Tour’ og på Twitter annoncerer billetportalen TickPick, at der er solgt rekordmange billetter efter slaget.

Touren starter 2. april i Atlantic City og er primært i USA, men har også shows i England, Australien og New Zealand. Salget er uden tvivl steget i håb om, at komikeren fortæller mere om hændelsen. Udover TickPicks tweet skriver IndieWire også, at billetter til udsolgte forestillinger gensælges til skyhøje priser.

Afslutningen på touren kommer sjovt nok til at være i Dolby-teatret i Los Angeles, hvor Oscar-showet fandt sted.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af