Alles værste barnemareridt bliver til virkelighed i traileren til det hypede indiegys ‘Skinamarink’

Alles værste barnemareridt bliver til virkelighed i traileren til det hypede indiegys ‘Skinamarink’
'Skinamarink'. (Foto: PR)

Filmhistorien har vist, at man sagtens kan lave fremragende og ret så uhyggelige gyserfilm for næsten ingen penge. Nogle gange er de nærmest mere skræmmende jo lavere budgettet har været.

Tænk bare på mestereksempler som ‘Evil Dead’, ‘Eraserhead’ og ‘Texas Chain Saw Massacre’.

En film, der måske kan være gået nogles næser forbi på det seneste, har nu endelig fået en trailer – og her er der virkelig tale om en gyser lavet på et lille, hvis ikke et mikroskopisk budget – nemlig Kyle Edward Balls ‘Skinamarink’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Snakken er gået i internettets kroge om Balls gyserfilm til blot 15.000 dollars, hvis grynede æstetik vækker minder om 1970’ernes grindhouse-bølge, som den hårrejsende trailer også præsenterer. Fortællingen udforsker en simpel barndomsfrygt på den mest mareridtsagtige måde mulig, da to børn en nat vågner op alene og er i fare i deres hus.

‘Skinamarink’ har høstet stærk omtale i forbindelse med diverse festivaler og via lækkede versioner forskellige steder på internettet.

I et nyt interview med Variety har Kyle Edward Ball fortalt, hvad der lå til grund for filmen.

»Jeg har en Youtube-kanal, hvor folk kommenterer deres mareridt, og jeg så genskaber dem«, fortæller han og fortsætter:

»Dem der bliver delt mest, handler stort set om det samme: ‘Jeg er mellem seks og 10 år. Jeg er i mit hus. Mine forældre er enten døde eller væk, og der er en trussel, jeg bliver nødt til at tage mig af’. Jeg var interesseret i det, fordi jeg også har haft det samme livlige mareridt fra dengang. Jeg synes, det var fantastisk, hvordan alle nærmest lader til at have haft denne drøm, så jeg ville gerne udforske den. Så jeg gik bare med det og lavede det om til en film«.

‘Skinamarink’ får amerikansk biografpremiere den 13. januar og vil senere kunne ses på streamingtjenesten ‘Shudder’, der beskæftiger sig med gyserfilm i et stort omfang.

Det er altså ikke til at sige, om filmen vil kunne ses i Danmark, men hvis man tænker på, hvordan gyseroverraskelsen ‘Barbarian’ fandt sin vej til Disney+ efter at have fået stærk omtale, kan det godt være, vi er heldige.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af