Amber Heard og Johnny Depp indgår forlig

Amber Heard og Johnny Depp indgår forlig
Johnny Depp og Amber Heard i 2014, året før de blev gift. (Foto: Steve Granitz/WireImage)

Meget tydede på, at Johnny Depp og Amber Heard endnu engang havde kurs mod retssalen, efter at de begge havde anket den medieombruste afgørelse ved retten i Virginia i sommers.

Nu har duoen imidlertid indgået et forlig for at undgå endnu en retssag. Det skriver blandt andet Variety.

Ifølge Variety skal Heard nu betale Depp 1 million dollars i erstatning, hvilket er en væsentlig reduktion i forhold til de 8,35 millioner dollars, hun blev dømt at betale for ærekrænkelse ved retten i Virginia.

»Efter store overvejelser har jeg taget den meget svære beslutning at indgå forlig i sagen om bagvaskelse, som er rejst mod mig af min eksmand i Virginia«, skriver Heard på Instagram og fortsætter:

»Det er vigtigt for mig at sige, at jeg aldrig valgte det her. Jeg forsvarede min sandhed og ødelagde mit liv som resultat«.

Heard skriver endvidere, at hun har mistet tiltroen til det amerikanske retssystem, og at forliget ikke skal ses som om, at hun indrømmer sin skyld.

Johnny Depps advokater udtaler på vegne af deres klient: »Vi er glade for at kunne lukke døren til dette smertefulde kapitel i Depps liv. Han har gjort det klart under processen, at hans prioritet var at bringe sandheden frem i lyset«.

De fortæller yderligere, at Johnny Depp har i sinde at donere forligspengene på en million dollars til velgørenhed.

Johnny Depp sagsøgte i første omgang Amber Heard for injurier for 50 millioner dollars over en klumme, hun skrev, hvor hun beskrev sig selv som offer for mishandling i hjemmet. Siden modsagsøgte Heard sin eksmand for 100 millioner dollars for at kalde hende en løgner.

I sommers gav retten Depp medhold i sine anklager om injurier og tildelte ham 15 millioner dollars i erstatning, mens Heard fik medhold i ét af sine anklagepunkter og blev tildelt to millioner i erstatning.

Grundet en regel i Virginia blev Heards samlede erstatning reduceret til 8,35 millioner dollars, som det flere gange var fremme, at Heard alligevel ikke var i stand til at betale af egen lomme.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af