‘Avatar 2’-stjerne troede, at filmen var udkommet for årevis siden og havde floppet ved billetlugerne

‘Avatar 2’-stjerne troede, at filmen var udkommet for årevis siden og havde floppet ved billetlugerne
'Avatar: The Way of Water'. (Foto: 20th Century Studios)

‘Avatar: The Way of Water’ brager i øjeblikket igennem ved billetlugerne over hele verden – til stor overraskelse for ‘The Sopranos’-stjernen Edie Falco, der spiller General Ardmore i filmen.

I et indslag i talkshowet The View fortalte hun, at hun havde optaget sine scener i filmen for fire år siden, og at hun efterfølgende havde troet, at den for længst var udkommet. Hun ræsonnerede, at grunden til, at hun ikke havde hørt om den, var fordi, den havde klaret sig dårligt ved billetlugerne.

»Jeg så den første film, da den udkom, hvilket er et godt stykke tid siden. Den anden ‘Avatar’ indspillede jeg for omkring fire år siden. Og jeg har haft travlt og lavet andre ting efterfølgende, så da nogle nævnte ‘Avatar’, tænkte jeg: ‘Åh, den er sikkert udkommet og uden at klare sig særligt godt’. For jeg havde ikke hørt noget. Jeg tænkte: ‘Den slags sker!’«, forklarer Falco.

Overraskelsen var derfor stor, da hun pludselig fik at vide, at filmen slet ikke var udkommet endnu.

Filmen fik premiere i sidste uge til en overvejende positiv kritikermodtagelse. Vores anmelder kvitterede med fem stjerner og beskrev filmen som »en levende drøm, hvor det umulige bliver til virkelighed foran dig«.

‘Avatar: The Way of Water’ har allerede omsat for over 450 millioner dollars på verdensplan, men James Cameron har sagt, at filmen skal helt op på to milliarder dollars i omsætning, før den kan regnes for en succes.

Tredje ombæring i franchisen er allerede i postproduktion og får biografpremiere i 2024.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af