Christian Bale skal opklare et intrikat mord i den dystre trailer til Netflix-krimien ‘The Pale Blue Eye’

Christian Bale skal opklare et intrikat mord i den dystre trailer til Netflix-krimien ‘The Pale Blue Eye’
'The Pale Blue Eye'. (Foto: Scott Garfield/Netflix)

‘The Pale Blue Eye’ markerer tredje gang, at Christian Bale og Scott Cooper slår pjalterne sammen efter samarbejdet på den kritikerroste ‘Out of the Furnace’ samt westernfilmen ‘Hostiles’, som fik en lidt hårdere modtagelse af anmelderne.

Deres nye film er baseret på Louis Bayards værk af samme navn og fokuserer på en række mord på det amerikanske militærakademi ved West Point i 1830. Bale spiller en garvet detektiv, som bliver hyret til at opklare mordene, og han får uventet hjælp af en protegé, en ung og ukendt Edgar Allan Poe (Harry Melling).

Nu kan den officielle trailer ses:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren lægger op til en dyster krimi, hvor et nøje eksekveret mord på en soldat skal opklares af Bales detektiv Augustus Landor. Soldaten har fået skåret sit hjerte ud af kroppen, og det tyder på, at der er noget satanistisk forbundet med mordet.

Landor bliver hyret af militærakademiet, men da de ikke er til megen hjælp, søger han assistance hos den unge Poe, som er ved at aftjene sin værnepligt.

På rollelisten findes desuden navne som Gillian Anderson, Charlotte Gainsbourg og Robert Duvall, mens ‘Ringenes Herre’- og David Cronenberg-komponist Howard Shore står for musikken.

‘The Pale Blue Eye’ får premiere 6. januar på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af