De første reaktioner på ‘Avatar 2’ er landet: »En af de bedste biografoplevelser i mands minde«

De første reaktioner på ‘Avatar 2’ er landet: »En af de bedste biografoplevelser i mands minde«
'Avatar: The Way of Water'. (Foto: PR)

Om en uge er der omsider premiere på James Camerons længeventede ‘Avatar: The Way of Water’, opfølgeren til verdens mest indbringende film til dato fra 2009.

Og nu er de første reaktioner på filmen fra de internationale anmeldere landet på Twitter, hvor begejstringen er til at føle på.

Chefanmelder for Indiewire, David Ehrlich skriver på Twitter: »Lol, forestil dig at være dum nok til at satse imod James Cameron. Eller teen-alien Sigourney Weaver. Eller gigantiske hvaler undertekstet i papyrus. Lysår bedre end den første film og med lethed en af de bedste biografoplevelser i mands minde. Streaming blev fundet død i en grøft«.

Perri Nemiroff fra filmmediet Collider skriver: »’Avatar: The Way of Water’ er utrolig. Jeg havde tillid til, at James Cameron ville hæve indsatsen med effekterne, men det visuelle er mind-blowing. Det ene betagende billede efter det andet. Det, jeg satte mest pris på, var, hvordan de tekniske triumfer altid føltes som om, de tjente karaktererne og world-building«.

Erik Davies fra Rotten Tomatoes og Fandango er helt enig: »Jeg kan med glæde fortælle, at ‘Avatar: The Way of Water’ er fænomenal. Større, bedre og mere følelsesladet end ‘Avatar’. Filmen er visuelt bjergtagende, dybtfølt og utroligt medrivende. Historien, spektaklet, spiritualiteten, æstetikken. Det her er filmkunst og historiefortælling på højeste niveau«.

Mike Ryan fra Uproxx stemmer i: »Jeg prøver at spare på overdrivelserne, men jeg har aldrig set noget lignende fra et teknisk, visuelt synspunkt. Det er overvældende. Måske for overvældende. Nogle gange missede jeg et plotpunkt, fordi jeg stirrede på en Pandora-fisk«.

Og sådan fortsætter det ellers derudad. Det lover bestemt godt for den episke blockbuster, selvom man selvfølgelig altid skal tage denne slags Twitter-reaktioner med et gran salt.

‘Avatar: The Way of Water’ udspiller sig mere end et årti efter handlingen i den første film og følger Sully-familien, Jake (Sam Worthington), Neytiri (Zoe Saldana) og deres børn, som må forlade deres hjem på Pandora i kølvandet på en tragedie. De flygter mod vandregionen Metkayina, men deres tilstedeværelse skaber konflikt stammerne imellem.

Der er dansk premiere 14. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af