Guillermo del Toro er ellevild med James Camerons ‘Avatar 2’: »En mester på højden af sin karriere«

Guillermo del Toro er ellevild med James Camerons ‘Avatar 2’: »En mester på højden af sin karriere«
'Avatar: The Way of Water'. (Foto: PR)

Efter 13 års ventetid nærmer premieren på James Camerons imødesete ‘Avatar: The Way of Water’ sig med hastige skridt – og hypen er til at føle på.

Den seneste prominente stemme i koret af begejstrede fans er ingen ringere end Oscar-vinderen Guillermo del Toro, der allerede har set ‘Avatar’-opfølgeren og slet ikke kan få armene ned.

På Twitter skriver han: »’Avatar: The Way of Water’ er fyldt til bristepunktet med majestætiske billeder og følelser i en episk, episk skala. En mester på højden af sin karriere«.

Cameron har brugt årene siden den oprindelige ‘Avatar’-film fra 2009 på at udvikle banebrydende teknologi, der ligesom forgængeren formentlig vil sætte sit præg på det digitale filmsprog.

Et af instruktørens nye påfund er at bruge performance capture under vand for første gang nogensinde. Det har blandt andet krævet, at skuespillerne har holdt vejret i rekordlang tid, når de har optaget scener under vand.

‘Avatar: The Way of Water’ får premiere herhjemme 14. december og med en rekordlang spilletid må man sige, at vi har et episk gensyn med Pandora i vente. Se den sidste storladne trailer til filmen her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af