Kate Winslet smadrer Tom Cruises rekord i at holde vejret under vand på optagelserne til ‘Avatar 2’

Kate Winslet smadrer Tom Cruises rekord i at holde vejret under vand på optagelserne til ‘Avatar 2’

Tom Cruise har med det ene halsbrækkende stunt efter det andet ry for at være en af de hårdeste hunde i Hollywood, men nu har han tilsyneladende fundet sig en overkvinde. I hvert fald når det handler om at holde vejret under vand.

Cruise satte ved optagelserne til ‘Mission Impossible: Rogue Nation’ Hollywood-rekord, da han holdte vejret under vand i seks minutter. Men den rekord har Kate Winslet nu smadret med mere end et minut, efter hun ved optagelserne til en undervandsscene i James Camerons kommende ‘Avatar 2’ holdt vejret i syv minutter og 14 sekunder (!)

Til Entertainment Weekly fortæller Winslet, at det at holde vejret i syv minutter under vand ikke er en ting, man bare lige gør.

»Det var fantastisk, og jeg var meget stolt over mig selv, og jeg bliver nok aldrig i stand til at gøre det igen. Det skete efter fire uger med ret intens træning, og det var i dykkertanken, det var i træningstanken. Men jeg elskede det«.

Skuespillernes evne til at holde vejret har været en vigtig prioritet for instruktør Cameron. Størstedelen af ‘Avatar 2’ er filmet i store dykkertanke, og jo længere tid skuespillerne kunne holde vejret i dykkertankene, jo færre afbrydelser fik holdet i optagelserne.

Tidligere på året fortalte medskuespiller Sigourney Weaver i et interview med New York Times, at ‘Avatar 2’-skuespillerne trænede med militærdykkere for at øge deres evne til at holde vejret under vand.

Med en scene på mere end syv minutter har Winslet gjort sit for at holde optagelserne i gang. Bedriften har floreret på internettet i et stykke tid, men det var først for nylig, at den engelske skuespiller fik nys om, at hendes præstation er gået viralt.

»Det er så sjovt, for jeg læser ikke rigtigt anmeldelser eller ting fra medierne. Jeg er ikke på Instagram, jeg er totalt afkoblet fra den del af mit liv. Så i løbet af hele denne uge og ugen før er folk kommet hen til mig på mit arbejde og sagt: ‘Åh min Gud! Syv minutter og 14 sekunder? Like what?!’ Og jeg sagde: Hvad? Hæng lige på et øjeblik. Hvordan ved du det?«

‘Avatar 2’ får premiere 17. december 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af