‘Avatar: The Way of Water’ nærmer sig – se den sidste storladne trailer

‘Avatar: The Way of Water’ nærmer sig – se den sidste storladne trailer
'Avatar: The Way of Water'. (Foto: PR)

Gensynet med Pandora og Na’vi-folket i James Camerons ‘Avatar: The Way of Water’ er lige om hjørnet.

Den amerikanske instruktør er kendt for at gå all-in med sine produktioner, som det var tilfældet med ‘Titanic’ i 1997, men også passionsprojektet ‘Avatar’ tilbage i 2009. I begge tilfælde endte de med at blive deres tids mest indtjenende film nogensinde (‘Avengers: Endgame’ overgik ‘Avatar’ for en stund, indtil Cameron genudgav sin film i september som optakt til ‘The Way of Water’).

Derfor er der ikke noget at sige til, at der er meget på spil, når det kommer Camerons opfølger til 2009-originalen, som har et astronomisk budget på 250 millioner dollars, hvilket svarer til i omegnen af 1,8 milliarder kroner.

Den sidste trailer er netop landet, og her får man storladen action for alle pengene.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Avatar: The Way of Water’ udspiller sig mere end et årti efter handlingen i den første film og følger Sully-familien, Jake (Sam Worthington), Neytiri (Zoe Saldana) og deres børn, som må forlade deres hjem på Pandora i kølvandet på en tragedie. De flygter mod vandregionen Metkayina, men deres tilstedeværelse skaber konflikt stammerne imellem.

Traileren præsenterer den storslåede planet Pandora i fuld flor samt hæsblæsende action og koloenorme havvæsner i stride strømme.

I et nyt interview med GQ udtalte James Cameron, at ‘The Way of Water’ bliver nødt til at være et kæmpe hit for at indtjene sit budget. Da han blev spurgt ind til, hvor dyr filmen var, svarede han: »Virkelig fucking dyr«.

Cameron tilføjede, at ‘The Way of Water’ repræsenterer »den værste forretning i filmhistorien (…) Du bliver nødt til at have den tredje eller fjerde mest indtjenende film nogensinde. Det er din tærskel. Det er dit breakeven-punkt«.

‘Avatar: The Way of Water’ får dansk biografpremiere 14. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af