Florence Pugh og Morgan Freeman overvinder sorgen i første trailer til kommende feel-good-film

Florence Pugh og Morgan Freeman overvinder sorgen i første trailer til kommende feel-good-film
Florence Pugh og Morgan Freeman i 'A Good Person'. (Foto: PR)

Det er efterhånden altid en begivenhed, når Florence Pugh er med i en ny film.

Det Oscar-nominerede stortalent har markeret sig som en af sine generations største skuespillere med roller i film som ‘Midsommar‘ og ‘Little Women‘.

Nu går hun nye veje i sin tidligere partner Zach Braffs feel-good-film ‘A Good Person’, som netop har fået sin første trailer.

Pugh spiller Allison, der er hensunket i sorg efter en tragisk bilulykke, som både har kostet hende sit ægteskab og forholdet til sin svigerfamilie.

Hun får dog smag for livet igen, da hun bliver venner med Daniel (Freeman), som stod til at blive hendes svigerfar, før ulykken indtraf, og Daniel mistede sin datter. Sammen forsøger duoen at lægge sorgen bag sig og tilgive hinanden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Zach Braff fik sit gennembrud som indieinstruktør med ‘Garden State’ fra 2004 med Natalie Portman og ham selv i hovedrollerne.

Siden da har han ikke bedrevet det store som instruktør, men ‘A Good Person’ kunne godt lade til at være et comeback af en slags.

Udover ‘A Good Person’ medvirker Florence Pugh i to af næste års mest ventede storfilm: ‘Oppenheimer’ af Christopher Nolan og ‘Dune: Del 2’ af Denis Villeneuve.

‘A Good Person’ får amerikansk premiere 24. marts. Dansk premieredato er endnu uvis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af