Quentin Tarantino skrev ‘Inglourious Basterds’-rolle til Adam Sandler

Quentin Tarantino skrev ‘Inglourious Basterds’-rolle til Adam Sandler
'Inglourious Basterds'. (Foto: PR)

Hvis alt var gået efter Quentin Tarantinos forkromede masterplan, kunne Adam Sandler have haft en markant rolle i ‘Inglourious Basterds’.

I en episode af Bill Mahers podcast ‘Club Random’, hvor instruktør Judd Apatow er medvært, fortalte Tarantino, at han oprindeligt skrev karakteren Donny ‘The Bear Jew’ Donnowitz til Sandler efter at have mødt ham under optagelserne til komedien ‘Little Nicky’ fra 2000, som de begge medvirkede i.

»Jeg skrev the Bear Jew til Adam Sandler. Da jeg lavede ‘Little Nicky’, sagde han til mig: ‘Åh mand, jeg får lov til at slå nazister med et bat? Fucking fantastisk! Jeg kan ikke vente’. Han fortalte alle jødiske fyrer: ‘Jeg skal spille en mand, der slår nazister med et fucking bat’«, siger Tarantino ifølge Variety.

Desværre lykkedes det ikke at få Adam Sandler til at medvirke i filmen, fordi han allerede var i gang med optagelserne til Judd Apatow-filmen ‘Funny People’. I stedet blev Eli Roth castet i rollen The Bear Jew.

I podcasten joker Quentin Tarantino om, at det var utroligt vanskeligt at caste de jødiske skuespillere, han gerne ville have, fordi de alle sammen var i gang med at optage ‘Funny People’:

»Udfordringen var, at Judd Apatow havde taget alle de gode jøder. Det var et problem. Seth Rogen og alle de gode jøder var i gang med at lave ‘Funny People’. Jeg dræber Hitler med baseballbat og der er ingen jøder, som kan medvirke«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af