Se Harrison Ford og Mads Mikkelsen tørne sammen i første højspændte trailer til ‘Indiana Jones 5’

Se Harrison Ford og Mads Mikkelsen tørne sammen i første højspændte trailer til ‘Indiana Jones 5’
Harrison Ford i 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'. (Foto: PR)

Efter mere end 14 år siden sidste film i ‘Indiana Jones’-franchise kan vi endelig begynde at se frem til et gensyn med Harrison Ford i den ikoniske titelrolle.

Den første trailer til den femte film i serien med titlen ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ er netop landet, og den byder på masser af højspændt action, en digitalt forynget Harrison Ford og Mads Mikkelsen som nazi-skurk.

I filmen får Jones et nyt sidekick i form af sin guddatter Helena (Phoebe Waller-Bridge). Sammen sætter de ud på et eventyr, der bringer dem på kollisionskurs med den tidligere nazist Voller (Mads Mikkelsen), som nu arbejder for NASAs rumprojekt om at slå Sovjetunionen i kapløbet mod Månen, men som har sin helt egen dagsorden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Indiana Jones 5’ er den første film i franchisen, der ikke er instrueret af Steven Spielberg. I stedet er det James Mangold, kendt for blandt andet ‘Logan’ og ‘Walk the Line’, der indtager instruktørstolen.

Og at dømme ud fra traileren følger han helt i de oprindelige films fodspor med masser af højoktan action, velkoreograferede set pieces og massevis af referencer til de forgående film.

På rollelisten finder man desuden stjerner som Antonio Banderas, Toby Jones, Boyd Holbrook, John Rhys-Davies og Shaunette Renée Wilson.

‘Indiana Jones 5’ får biografpremiere 29. juni 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af