‘Avatar: The Way of Water’ når endnu en vild milepæl ved billetlugerne

‘Avatar: The Way of Water’ når endnu en vild milepæl ved billetlugerne
'Avatar: The Way of Water'. (Foto: 20th Century Studios)

Ingen instruktører kan konkurrere med James Cameron, når det handler om at skabe store blockbustere, der virkelig kan trække publikum i biografen.

Det blev for alvor fastslået, da ‘Avatar: The Way of Water’ i weekenden blev den fjerde mest indtjenende film nogensinde med en global omsætning på 2,075 milliarder dollar.

Filmen overhalede dermed ‘Star Wars: The Force Awakens’, der omsatte for 2,071 milliarder dollar i sin tid.

Det betyder, at James Cameron nu har intet mindre end tre ud af fire film med på listen over de mest indtjenende film nogensinde:

‘Avatar’ på førstepladsen, ‘Titanic’ på tredjepladsen og ‘Avatar: The Way of Water’ på fjerdepladsen. Andenpladsen sidder ‘Avengers: Endgame’ solidt på med en omsætning på over 2,7 milliarder dollar.

Det forventes, at ‘Avatar: The Way of Water’ i de kommende uger vil overhale ‘Titanic’, der har en omsætning på 2,194 milliarder dollar. ‘Titanic’ bliver dog genudsendt i biograferne i februar i en nyrestaureret udgave, som måske kan hjælpe filmen med at opretholde sin førerposition.

James Cameron har tidligere udtalt, at ‘The Way of Water’ har indtjent nok til, at hans planlagte efterfølgere i serien vil blive realiseret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af