Courtney Love påstår, at Brad Pitt fik hende fyret fra ‘Fight Club’

Courtney Love påstår, at Brad Pitt fik hende fyret fra ‘Fight Club’
Brad Pitt i 'Fight Club'. (Foto: PR)

Skal man tro Courtney Love, var hun et mulehår fra at medvirke i David Finchers 90’er-klassiker ‘Fight Club’ – indtil Brad Pitt fik hende fyret og hendes rolle i stedet gik til Helena Bonham Carter.

Årsagen til sammenstødet med Pitt var ifølge Love, at hun nægtede at give Pitt rettighederne til at lave en film om hendes afdøde mand, Nirvana-frontperson Kurt Cobain.

Love fortalte først historien i Marc Marons podcast ‘WTF’ tidligere på ugen og har siden delt et længere skriv på Instagram, hvor hun fastholder beretningen, efter at en anonym kilde har modsagt hende i filmmagasinet Variety.

»Hej. Angående en historie, jeg fortalte på Marc Marons ‘WTF’-podcast. Det var en historie, jeg aldrig havde tænkt mig at fortælle, men Brad skubbede mig for langt. Jeg kan ikke lide måden, han laver forretning og bruger sin magt. Det er et simpelt faktum, og det begyndte under produktionen af ‘Fight Club’«, skriver Love på Instagram og fortsætter:

»Jeg er her ikke for at bitche over at have tabt en rolle som nogens vedhæng i en film for 22 år siden. I podcasten genfortæller jeg den dag, hvor Brad og (instruktør, red.) Gus Van Sant ringede til mig over frokost og forsøgte at afpresse mig for min rolle i bytte for rettighederne til en film om Kurt. Jeg gik amok på dem, og da klokken var syv, var jeg blevet fyret fra ‘Fight Club’. Hvert ord er faktuelt«.

Hun skriver videre, at Brad Pitt »blev ved med at stalke hende omkring Kurt«, mens hun i ‘WTF’-podcasten desuden fortæller, at hun så sent som 2020 har modtaget pitches fra Pitts produktionsselskab om en film om Kurt Cobain.

Under produktionen af ‘Fight Club’ dannede Courtney Love par med hovedrolleindehaver Edward Norton, og i ‘WTF’-podcasten fortæller hun, at det var en grædende Norton, der overbragte hende nyheden om, at hun ikke måtte være med i filmen alligevel.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af