Deltager på ’Squid Game’-realityshow måtte bæres fra optagelserne på allerførste dag

Deltager på ’Squid Game’-realityshow måtte bæres fra optagelserne på allerførste dag
'Squid Game'. (Foto: Netflix)

Under optagelserne til ’Squid Game: The Challenge’ – et kommende realityshow baseret på Netflix’ sydkoreanske seriehit – blev deltagere udsat for ekstreme forhold, og én måtte bæres fra optagelserne på en båre på allerførste dag.

Det skriver The Sun.

Ifølge avisen skulle deltagerne stå stille i en iskold hangar i England i så lang tid, at flere deltagere sagde, at det føltes, som om de havde fået forfrysninger, og nogle måtte kravle over målstregen.

Det var deltagernes første dag, og de skulle overvinde den udfordring, man i Danmark kender som ’trafiklys’, og som i ’Squid Game’ styres af en maskingeværskydende kæmpedukke.

Selvom det naturligvis ikke er meningen, at reality-showet skal bringe deltagerne i livsfare, endte det altså med at være lidt for virkelighedstro mod det kapitalismekritiske forlæg, da deltagerne udsatte sig selv for skade i håbet om score vinderpræmien på over 31 millioner kroner.

En talsperson fra Netflix forsvarer dog produktionen til Indiewire.

»Enhver påstand om seriøse skader er ikke sand«, siger talspersonen, der erkender, at der var meget koldt på settet, men insisterer på, at deltagerne vidste, hvad de gik ind til, og at Netflix går højt op i sikkerhed og sundhed og investerede i alle passende sikkerhedsprocedurer.

En deltager siger til The Sun, at de fik udleveret to par termosokker, en trøje, et par strandsko og et sæt grønt joggingtøj.

Hangaren var minus tre grader kold, og deltagerne skulle stå stille i længere tid i forbindelse med udfordringen.

Derudover skulle de vente op mod 30 minutter imellem takes i den uopvarmede hangar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af