Jennifer Coolidge overgik sig selv med tårefremkaldende Golden Globe-tale og crocs-anekdote

Jennifer Coolidge overgik sig selv med tårefremkaldende Golden Globe-tale og crocs-anekdote
Jennifer Coolidge ved Golden Globes 2023. (Foto: Frazer Harrison/WireImage)

Der er ingen som Jennifer Coolidge. Og det var der heller ikke ved nattens Golden Globe-show.

Tilbage ved Emmy-uddelingen i efteråret 2022, gav Coolidge showets mærkværdigste og skønneste taler (med dertilhørende dans), og hendes tilstedeværelse ved Golden Globes skuffede bestemt heller ikke.

Det var dog for en gangs skyld ikke kun de komiske momenter, hun var garant for.

Velfortjent vandt skuespilleren prisen for bedste birolle i en miniserie for sin præstation i ‘The White Lotus’. Her gav hun en takketale, hvor hun fortalte om sin tumultariske færd i Hollywood, og de mange skuffelser, hvor småjobs som ‘American Pie’-serien og Ryan Murphy holdt hende kørende.

Da hun nåede til serieskaberen Mike White, var der ikke et øje tørt.

(Obs. klippet indeholder spoilers for ‘The White Lotus’ sæson to).

»Mike White du har givet mig håb, for du har givet mig en ny start. Selvom det her også er slutningen (…), men det er lige meget, for selv hvis det her er slutningen, har du på en måde ændret mit liv på en million måder, mine naboer taler til mig nu, ting som det, jeg mener det, jeg blev ikke inviteret til én fest på min bakke, og nu inviterer alle mig«, lød det fra 61-årige Coolidge, som fortsatte i den mere seriøse retning.

»Du får folk til at ville leve længere, og det ville jeg ikke. (…) Jeg elsker dig til døde«, afrundede hun.

Udover selv at levere et af aftenens helt store tårevædede øjeblikke, var Coolidge også på scenen for at uddele prisen for bedste mandlige birolle i en tv-serie, der gik til Tyler James Williams for ‘Abbott Elementary’.

Her talte hun om det panikanfald, hun fik efter at være blevet tilbudt at præsentere prisen, sin frygt for at falde på det bonede gulv, udtale skuespilnavne forkert – samt at hendes Golden Globe-kontakt havde foreslået hende at tage et par crocs på for at undgå at snuble.

Se det underholdende klip her:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af